با موضوع “طرز تهیه پاستیل خانگی | روشی بسیار آسان” در خدمت شما هستیم. به نام خدا، سلام به دوستان عزیز! امیدوارم حال شما خوب باشه و روزهای خوشی رو سپری کنید. امروز در آشپزخانه مدیر منتور، قصد دارم طرز تهیه پاستیل خانگی رو با شما به اشتراک بگذارم. میدونم که طرفداران پاستیل کم نیستند! من خودم هم عاشق پاستیل هستم. 😍😄 اگر شما هم دوست دارید این خوشمزههای خانگی رو تهیه کنید، با من همراه باشید!
✔️موادلازم برای تهیه پاستیل خانگی
پودر ژله | 1 بسته با طعم دلخواه |
پودرژلاتین | 2 قاشق مربا خوری |
گلوگز مایع | 2 قاشق مربا خوری |
آب سرد | نصف لیوان (دسته دار فرانسوی) |
✔️طرز تهیه پاستیل خونگی
◀️ابتدا یک بسته ژله روبا نصف لیوان آب سر ،هم میزنیم.
کدام یک از مواد زیر برای تهیه پاستیل خانگی ضروری نیست؟
◀️سپس پودرژلاتین رواضافه کرده و مخلوط می کنیم .
◀️کاملا که یک دست شد روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار می دیم و ۵ دقیقه ای هم میزنیم تا ژلاتین و ذرات ژله در آب کامل حل شوند.
◀️در این زمان گلوگزمایع رواضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه دیگرهم میزنیم ودراخرکف های روی ژله هارو میگیریم .
◀️بعد قالبهاروچرب میکنیم وژله رو میریزیم داخل قالب و ۸ ساعت داخل یخچال قرارمیدیم تا خوب ببندند.
◀️بعد از چندین ساعت از قالب خارج کرده و داخل ظرف سرو می ریزیم.
به همین راحتی و خوشمزگی پاستیل خونگی ما آماده میشه😍😋
نوش جان 😊
✔️پاستیل ها رو حتما در ظرف درب بسته نگهداری کنید.
🌟 چند نکته مهم:
1) به جای استفاده از پودر ژله، میتوانید از آب میوه، شربت یا حتی نوشابه کولا بهره ببرید. فقط کافی است مقدار پودر ژلاتین را کمی بیشتر کنید.
2) حتماً از آب خیلی سرد استفاده کنید؛ هر چه آب سردتر باشد، پاستیلها شفافتر خواهند بود.
3) قبل از اینکه مایع را در قالب بریزید، حتماً کف روی ژله را بهخوبی بگیرید.
4) بهتر است از قالبهای سیلیکونی استفاده کنید؛ اینطوری خارج کردن پاستیلها خیلی آسانتر خواهد بود.
⏰زمان آماده سازی : 20 دقیقه
⏰زمان انتظار : 8 ساعت
امیدوارم پاستیل خورای عزیز حتما یک بار هم که شده این پاستیل خونگی خوشمزه رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. مطمنم دیگه از بیرون نمی خرید.