فوری/دستور جدید دولت برای اصلاح افزایش حقوق بازنشستگان | مصوبه جدید هیات وزیران خیال بازنشستگان را راحت کرد

پربازدیدترین این هفته:

دیگران در حال خواندن این صفحات هستند:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:
سایت سرگرمی روز : محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور تصویب‌نامه مصوب جلسه مورخ ۱۴۰۴/۰۱/۲۴ هیئت وزیران در خصوص «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» را طی نامه شماره ۱۰۱۷۱ در تاریخ ۱۴۰۴/۰۱/۲۷ برای اجرا ابلاغ کرد.

هیئت وزیران در جلسه ۲۴/۱/۱۴۰۴ به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان اداری و استخدامی کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، جزء (۱) بند (ر) ماده (۲۸) قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۴۰۳ و بند (ح) تبصره (۵) قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور تصویب کرد:

آیین نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان موضوع تصویب‌نامه شماره ۶۸۹۶۹/ت۶۲۷۷۰هـ مورخ ۱/۵/۱۴۰۳ و اصلاحات بعدی آن به شرح زیر اصلاح می‌شود:

۱- متن زیر به عنوان تبصره (۳) به ماده (۳) الحاق می‌شود:

«تبصره ۳- بازنشستگانی که حقوق بازنشستگی آنان در طول سال ۱۴۰۳ برقرار شده است نیز در صورت داشتن شرایط قانونی لازم از تاریخ ۱/۱/۱۴۰۱ مشمول هفتاد درصد (۷۰%) مابه‌التفاوت متناسب‌سازی می‌شوند.»

۲- متن زیر به عنوان ماده (۸) الحاق می‌شود و شماره ماده بعدی به ماده (۹) تغییر می‌یابد:

«ماده ۸- صندوق بازنشستگی کشوری مکلف است ضمن صدور احکام متناسب‌سازی بازنشستگان فرهنگی مشمول قانون نظام رتبه‌بندی معلمان (۳۱/۶/۱۴۰۰ لغایت ۳۰/۱۱/۱۴۰۰) بر اساس نود درصد (۹۰%) اقلام مشمول کسور آخرین حکم دوران اشتغال افراد مذکور و اعمال افزایش‌های قانونی سال‌های ۱۴۰۱ لغایت ۱۴۰۳ و لحاظ مبالغ دریافتی از زمان صدور اولین حکم بازنشستگی تا زمان ابلاغ این آیین‌نامه، نسبت به محاسبه معوقات و پرداخت آن در سقف اعتبارات ابلاغی ذی‌ربط در طول سال جاری اقدام نماید.

تبصره- سازمان تأمین اجتماعی مکلف است احکام متناسب‌سازی بازنشستگان فرهنگی مشمول این ماده که مشترک ان سازمان می‌باشند را مطابق قوانین و مقررات مربوط به متناسب سازی مشمولین قانون تأمین اجتماعی بر اساس نود درصد (۹۰%) اقلام مشمول کسور آخرین حکم دوران اشتغال افراد مذکور صادر و پس از اعمال افزایش‌های قانونی سال‌های ۱۴۰۱ لغایت ۱۴۰۳ مطابق قوانین و مقررات مربوط و کسر مباغل پرداختی به این افراد، معوقات بازنشستگان را محاسبه و پرداخت نماید. سازمان برنامه و بودجه کشور اعتبار مربوطه را در طول سال تأمین می‌نماید.

محمدرضا عارف- معاون اول رییس‌جمهور

بازنشستگان سال ۱۴۰۳ نیز مشمول بهره‌مندی از ۷۰ درصد مابه‌التفاوت متناسب‌سازی شده و دستگاه‌های ذی‌ربط موظف به صدور احکام و پرداخت معوقات شدند.

دبیر هیئت دولت اعلام کرد: بر اساس بندهای قانونی برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران و قانون بودجه سال ۱۴۰۴، آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان با هدف رفع نابرابری‌ها و ارتقای عدالت در پرداخت‌ها، اصلاح و به تصویب رسید.

سیدکامل تقوی‌نژاد گفت: یکی از تغییرات اصلی این آیین‌نامه، اضافه شدن تبصره‌ای جدید به ماده ۳ آن است که بازنشستگان سال ۱۴۰۳ را نیز مشمول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگی می‌کند. مطابق این تبصره، از تاریخ یکم فروردین ۱۴۰۴، این گروه از بازنشستگان در صورت داشتن شرایط قانونی لازم، از ۷۰ درصد مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بهره‌مند خواهند شد.

وی ادامه داد: هیئت وزیران همچنین ماده جدیدی به آیین‌نامه اضافه کرد که صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی را مکلف به صدور احکام متناسب‌سازی و پرداخت معوقات بازنشستگان کرد.

وی عنوان کرد: بر اساس این ماده، صندوق بازنشستگی کشوری باید احکام متناسب‌سازی بازنشستگان فرهنگی مشمول قانون رتبه‌بندی معلمان از شهریور سال ۱۴۰۰ تا بهمن سال ۱۴۰۱ را براساس ۹۰ درصد اقلام مشمول کسور آخرین حکم دوران اشتغال افراد مذکور و اعمال افزایش قانونی سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ و همچنین لحاظ مبالغ دریافتی از زمان صدور اولین حکم بازنشستگی تا زمان ابلاغ این آیین‌نامه محاسبه و معوقات مربوطه را در سال جاری پرداخت کند.

تقوی‌نژاد تاکید کرد: سازمان تامین اجتماعی نیز موظف است احکام متناسب‌سازی بازنشستگان فرهنگی مشمول این ماده را مطابق قوانین و مقررات مربوط به متناسب‌سازی مشمولین قانون تامین اجتماعی، بر اساس ۹۰ درصد اقلام مشمول کسور آخرین حکم دوران اشتغال افراد صادر و معوقات آنان را محاسبه و پرداخت کند.

دبیر هیئت دولت در پایان با بیان اینکه این اصلاحات با هدف ارتقای عدالت و کاهش نابرابری در پرداخت حقوق بازنشستگان انجام شده است، یادآور شد: دولت وفاق ملی امیدوار است با اجرای آیین‌نامه جدید، رضایت بیشتری در میان بازنشستگان کشور ایجاد و حقوق آنان به شکلی منصفانه‌تر متناسب‌سازی شود.

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *